Wie zijn wij?

Psychocare Opleidingen is opgericht door Ursula Hendriks en Jeroen van den Bos.

Het plan is helder: naast onze Psychologenpraktijk Psychocare een kennisorganisatie opzetten waar de persoonlijke ontwikkeling en groei van (zorg)professionals centraal staat, zowel intern als extern. Waar naast het behalen van resultaten ook aandacht mag zijn voor plezier. Ons vizier is uitsluitend gericht op jou: op jouw prestaties, op jouw groei in je werk en op jouw plezier.

Dit doen wij drie uitgangspunten:

• Ons opleidingscentrum Psychocare Opleidingen, waar wij gerichte (geaccrediteerde) opleidingen en           trainingen aanbieden aan zorg professionals;

• Het verzorgen van supervisies, werkbegeleiding, leertherapie en begeleiding van N=1 studies;

• Gerichte carrièreplanning en verzorgen van uitdagende werkzaamheden waar persoonlijke groei en           ontwikkeling centraal staat vanuit Psychocare detachering.

Wij zijn ervan overtuigd dat jij na een training of opleiding meer kunt dan je denkt. Vanuit deze gedachte ontwikkelen en adviseren we professionals zoals jij, maar ook teams en organisaties. Zo doen wij het zelf ook. Bij Psychocare Opleidingen leert iedereen, elke dag. Door onze kennis te delen, door te doen en de schouders eronder te zetten, komen wij steeds een stapje verder en dragen we bij aan een verdere professionalisering van de zorg.

 

Ursula Hendriks

Ursula Hendriks

Inhoudelijk directeur

 

Naast mijn functie als Inhoudelijk directeur bij Psychocare Opleidingen ben ik werkzaam als GZ-psycholoog (BIG), Psychotraumatherapeut NTvP, EMDR-therapeut en cognitief gedragstherapeut VGCt (tevens Supervisor) in mijn praktijk Psychocare Zorg en Welzijn.
Door jarenlange ervaring als GZ-Psycholoog en o.a. vestigingsmanager bij een grote GGZ instelling, kan ik inhoudelijk goed meedenken over welke opleidingen en trainingen er goed aansluiten binnen het werkveld van de GGZ.

Jeroen van den Bos

Jeroen van den Bos

Commercieel directeur

 

Ik ben ruim 20 jaar bezig met de persoonlijke ontwikkeling en carrières van hoogopgeleide professionals,  vanuit verschillende adviserende, management en commerciële rollen binnen de bemiddeling van personeel. Binnen Psychocare Opleidingen ben ik verantwoordelijk voor de commercie. Professionaliteit, persoonlijke aandacht, het aangaan van langdurige relaties en groei zijn voor mij zaken waar ik veel waarde aan hecht.