Opdrachtgevers

Een lange wachtlijst? Een piek in de werkzaamheden? Voor tijdelijke inzet of structurele invulling van personeel bent u bij Psychocare op het juiste adres!

Gekwalificeerd en gemotiveerd
Psychocare werft proactief. Naast onze eigen professionals die inzetbaar zijn voor werkzaamheden, benaderen wij continue gekwalificeerde én gemotiveerde professionals via ons uitgebreide relatienetwerk. Tijdens het selectieproces wordt er naast inhoudelijke capaciteiten (door ervaren Psychologen) ook gekeken naar de persoonlijke competenties van een kandidaat. Onze professionals zijn inzetbaar op uiteenlopende gebieden binnen de GGZ. Hiernaast wordt er veel waarde gehecht aan coaching en begeleiding. Er wordt vanuit Psychocare gezorgd dat de professionals hun vakkennis up-to-date houden en uitbreiden door middel van cursussen en opleidingen. Dit onder andere middels ons eigen opleidingscentrum. Ook krijgen de professionals vanuit Psychocare supervisie en / of werkbegeleiding indien gewenst. Hierdoor heeft u altijd de meest recente kennis in huis. Uiteraard gebeurt dit in samenspraak met de opdrachtgever.

Op zoek naar een training voor uw medewerkers?

Psychocare Opleidingen biedt een uitgebreid pakket aan kwalitatief hoogstaande (geaccrediteerde) trainingen binnen de zorg.

Deskundig en flexibel
Psychocare is gevestigd te Houten en werkt via korte communicatielijnen. U heeft een vast aanspreekpunt waardoor wij snel in kunnen spelen op uw vraag. Een persoonlijke benadering wordt hierdoor gewaarborgd. Wij hebben een jarenlange achtergrond binnen de GGZ en bemiddeling van hoogopgeleid personeel en zijn specialist op uw vakgebied, wij weten wat er speelt in de markt en kunnen inhoudelijk met u meedenken. U heeft de juiste gesprekspartner die zeer goed in staat is, vanuit uw vraag een vertaalslag te maken naar de juiste oplossing.

Transparant en resultaatgericht
Onze werkwijze is transparant en resultaatgericht. Wij detacheren ondersteunend waardoor de continuïteit en kwaliteit op uw werkprocessen gewaarborgd blijven. Er wordt gewerkt met gedegen contracten en duidelijke afspraken, die vooraf zijn vastgelegd. Al onze werkzaamheden zijn op basis van “no cure no pay” en zonder risico’s.

Op al onze aanbiedingen zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van koophandel Midden Nederland onder nummer 54462827. 

Wij gaan voor CO2 Neutraal.

Bij elke 10 aanmeldingen wordt er via Trees for all een boom geplant.